blog counter

Systems

Machinebouw

L

F

E

info@lefsystems.eu  

LEF systems kiest resoluut voor de combinatie van mechanische en elektrische engineering onder één dak. Ons team van elektro-engineers en elektro-monteurs staat garant voor een nauwgezette uitvoering van volgende werkzaamheden:LEF systems werkt merkonafhankelijk, op die manier kunnen we ons flexibel richten naar de wensen van de klant, en kunnen we objectief oordelen welke oplossing in elke klantspecifieke situatie het meest optimale antwoord biedt. Mechanische en elektrische engineering onder één dak biedt grote voordelen :HARDWARE ENGINEERING

Onze ervaren engineers ontwerpen de schema’s in Elecworks, hierdoor spelen we in op de noden van de klanten en bieden we voor zowel kleine als grote automatiseringsprojecten het juiste antwoord. De engineering en uitvoering (zoals paneelbouw, bekabeling, …) bevinden zich onder hetzelfde dak, hierdoor staat steeds eenzelfde einddoel centraal.


SOFTWARE ENGINEERING

Bij de software engineering behoren de werking en het gebruiksgemak tot de topprioriteiten. Hierdoor zijn lange stilstanden van uw machine verleden tijd.


Om dit te kunnen waarmaken bij zowel kleine als grote machines is er een bepaalde standaard binnen de firma ontworpen welke de volgende functionaliteiten omvat:Door deze functionaliteiten zullen zowel bedieningsfouten als de foutieve diagnoses bij storingen zeer sterk gereduceerd worden.


Onze software-engineers zijn onderlegd in de meeste PLC en robot platformen alsook integratie van vision- en servosystemen. Op deze manier hebben we alle troeven in eigen handen.


PANEELBOUW

Na de hardware engineering bouwt LEF systems haar eigen panelen in de werkplaats. Hierbij leiden de nauwgezette samenwerking en communicatie tussen engineering en vakbekwame monteurs steeds tot het verwachte resultaat. De afwerking van de bekabeling en borden staan hierbij centraal, correct labelen is dan ook een prioriteit.

AUTOMATISERING